CRO-eu.com
Prosinac 04, 2021, 03:49:09 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
 
  DNEVNO 45LINES HRT PORTAL GALERIJA SLIKA   Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Lov na kr规ane  (Posjeta: 5343 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Marica
Administrator
*
Postova: 7768« : Travanj 21, 2016, 19:15:44 »


Atak sija鑑 mr緉je na tradicionalne hrvatske vrednoteTrebamo li uskoro o鑕kivati i trganje kri緀va koje nosimo oko vrata?

Ne 鑥di me 鑜anak morbidnog naziva "Mrtvaci u緄vo: Katoli鑛e nekrofilske orgije su najlu餴 show na HRT-u" objavljenog na portalu Matije Babi鎍, osobe osu餰ne za financijske malverzacije te筴e nekoliko milijuna kuna. 萿de me oni, koje hrvatski poreznici pla鎍ju kako bi se za箃itile vrednote civilizirane demokratski ure餰ne dr綼ve Hrvatske, jer jednako kao autor tog uvredljivog 鑜anka kojima se napadaju vrednote za箃i鎒ne Ustavom, kaznenim sankcijama podlije緀 i urednik portala. Napominjem kako se preko 88% onih koji pune hrvatski prora鑥n izjasnilo pripadnicima upravo katoli鑛e vjere, 鑙me je ovaj fa筰sti鑛i napad sija鑑 mr緉je na sve s predznakom hrvatsko i katoli鑛o jo morbidniji i iziskuje ozbiljne zakonske posljedice.

Otvoreni govor mr緉je, pozivi na lin, iskazivanje najni緄h strasti i primitivizma kojima se preplavljuje hrvatska javnost dovoljan su razlog da se zauvijek zatvori medij koji stoji iza takvih protuzakonitih djelovanja. Iz tog razloga jako je va緉o upravo ono 箃o se zove aktivisti鑛i anga緈an, osobno vi筫 volim re鎖 domoljubni, jer se ponosim dr綼vom u 鑙jem stvaranju i obrani sam i osobno sudjelovala.

Nakon 鑕tiri godine devastacije hrvatskog nacionalnog bi鎍, uru筧vanja dr綼vnih institucija, divljanja onih kojima je sve sveto i sve  hrvatsko nepodno筶jivo, novoj Vladi Republike Hrvatske potrebna je pomo upravo nas, naroda koji im je dao mandat. Zato pozivam svaku Hrvaticu i Hrvata dr綼vljana ove Lijepe Na筫 da se aktivno uklju鑕 u obnavljanje ne samo gospodarsko i ekonomsko, nego i politi鑛u, moralnu i eti鑛u obnovu na筫 lijepe zemlje Hrvatske.

Vrijeme je da svi zajedno preuzmemo odgovornost i zauvijek zatvorimo vrata bilo kakvog djelovanja u javnosti onima koji ne odustaju od fa筰sti鑛ih nasrtaja na sve 箃o nosi predznak hrvatsko, na vrednote koje su ukorijenjene u hrvatskoj tradiciji. Obzirom kako niti jedna tzv.  udruga za za箃itu ljudskih prava u Hrvatskoj nije javno osudila ovakve fa筰sti鑛e napade deklariranih antifa筰sta, pitam se jesu li im doista potrebne milijarde koje mi hrvatski porezni obveznici izdvajamo za njihovo financiranje. Tako餰r ovo je evidentan slu鑑j za policijsku istragu, no dok se na ministar Orepi bavi prikrivenom regionalizacijom Hrvatske, ovi ozbiljni dru箃veni poreme鎍ji mogu prouzro鑙ti nesagledive posljedice. Tko 鎒 nam jam鑙ti kako ve danas ne鎒 skupina predvo餰na ovakvim fa筰stima vrebati na ulicama nas koji nosimo kri緀ve i napadati. Lov na kr规ane je zapo鑕o, u tijeku su stravi鑞i progoni i pokolji o kojima se vje箃o pazi kako informacije ne bi do筶e do zapada, posebice Europe. Niti Hrvatska ve鎖nski kr规anska zemlja nije li筫na takvih pojavnosti. Nedavno smo imali prilike 鑥ti kako je svojedobno Mirjana Raki skidala lan鑙鎒 s kri緀m zaposlenicima HRT-a i branila nositi vjerska obilje緅a, ono 箃o nam je Ustavom RH zajam鑕no. Ho鎒mo li sjediti skr箃enih ruku, odmahnuti i re鎖 ma pusti, pro鎖 鎒 ne treba obra鎍ti pa緉ju, a onda se probuditi razapeti na kri緐? Ako mislite kako pretjerujem brojka od sto milijuna progonjenih kr规ana samo pro筶e godine dovoljno je ozbiljna. No kada se u katoli鑛oj zemlji progone i napadaju katolici, a jo k tomu ta zemlja je dio jedne pravno ure餰ne i civilizacijske ste鑕vine, trebamo se s posebnom pozorno规u posvetiti i ne prelaziti olako preko nadolaze鎒g tsunamija mr緉je koji truje i uni箃ava sve 箃o je povezano sa kr规anstvom, posebno katolicima.

U Hrvatskoj je naveliko za緄vio progon kr规ana samo perfidnijim metodama, u Hrvatskoj su otvoreno na djelu fa筰sti preodjeveni u antifa筰sti鑛o krzno. Poslu筧jte malo bolje te antifa筰ste, poslu筧jte 箃o zagovaraju i protiv 鑕ga se bore. Sve 箃o je Hrvatska, hrvatsko, crkva, katoli鑛o postalo je danas ugro緀nije nego u vrijeme totalitaristi鑛og re緄ma zlo鑙nca Tita, predvo餰no upravo nasljednicima tzv. antifa筰sta zapravo krvolo鑞ih fa筰sti鑛ih vukova preodjevenih u janje鎢 prethodno oderanu ko緐.

Fa筰zam u Hrvatskoj uzeo je maha, ali ne na na鑙n kako se to predstavlja u javnosti. Mala skupina deklariranih antifa筰sta, kojoj je otvoren medijski prostor, provodi prljavi posao obra鑥navanja sa hrvatskim domoljubima. Dio je to ve鎒g politi鑛og progona i politike koja je poraz do緄vjela 90-tih godina, a do緄vjeti 鎒 ga i danas.

Ne zavaravajmo se Matija Babi i Indeks samo su kap u moru gliba koji nastoji prekriti i zatrti ono za 箃o su se na筰 hrvatski branitelji izborili – slobodu i suverenost oduvijek sanjane i dosanjane neovisne dr綼ve Hrvatske. I zato potaknimo i pomozimo dr綼vnim institucijama kako bi se zauvijek rije筰li pravog fa筰sti鑛og sme鎍 utjelovljenog u osobama poput Matije Babi鎍 i sli鑞ih te portalima poput Indexa. Za sija鑕 mr緉je protiv tradicionalnih hrvatskih vrednota u modernoj Hrvatskoj ne smije biti mjesta, osim u zatvoru.

Zorica Greguri
Zagreb, 18. travnja 2016.godine
Evidentirano

Jedna ruka drugu pere
Marica
Administrator
*
Postova: 7768« Odgovor #1 : Travanj 21, 2016, 19:18:05 »


Politi鑛i sistemi se mijenjaju ali hrvatske medije i politika nikada

Medije imaju uvijek veze s opa綼njima i komunikacijom ali ne smiju biti marioneta jedne skupine.

U Hrvatskoj su politika i medije 鑙sta inscenacija i dramatizacija - teater, a ve鎖nom i cirkus - tj. tu綼n odnos izme饀 istine i iluzije.


Istina je, da je Hrvatska katoli鑛a zemlja, te pozdrav "Hvaljen Isus" pripada Hrvatskoj isto kao u Bavarskoj tradicionalni pozdrav dobrodo筶ice "Gr Gott" tj. "Bog vas blagoslovio" i koji se koristi ne samo u njema鰇im katoli鑛im podru鑚ima nego i u protestantskom dijelu W黵tenberger i Frana鑛e te u Austriji i Ju緉om Tirolu.

Zar si bilo koje medije trebaju postavljati pitanje koju pozdravnu formulu treba koristiti jedan (katolik) politi鑑r, lje鑞ik ili u鑙telj?!

Hvala Bogu, pro筶a su vremena kada su nam titovi ateisti zabranili svaku njegu vjerske kulture i prisiljavali, ma silovali nas, s pozdravom u kojem nije nedostajala rije "smrt".

Ho鎒 li nama - ve鎖ni - jo uvijek manjine i ateisti diktirati 箃o smijemo i 箃o ne smijemo?

Ako nekome ne odgovara da je Hrvatska katoli鑛a zemlja, ima slobodu napustiti ju, ali ne i pravo od nje u鑙niti ono 箃o jedna manjina 緀li.

Za箃o se mi kao nacija toliko brinemo o tome da li nekim pojedincima na筧 katoli鑛a kultura ne odgovara?

Mi katoli鑛i Hrvati imamo vlastitu kulturu, vlastiti dru箃veni poredak, vlastiti jezik i vlastiti stil 緄vota. Hrvatska politi鑛a i vjerska kultura razvijena je na temelju stoljetne borbe i pobjede katoli鑛og naroda koji je 緐dio za slobodom. Tko dakle 緀li biti dio na筫g dru箃va mora nam se prilagoditi!

Ovo je na筧 dr綼va, na筧 zemlja, na na鑙n 緄vota u kojoj smo oduvijek voljni dijeliti s manjinama i ateistima na筫 blagostanje. Ali ako neke manjine ni箃a drugo ne rade osim da kritiziraju, jadikuju i buncaju protiv na筫 himne,, na筫 katoli鑛e kulture, onda hitno preporu鑥jem, da iskoriste na箄 krvlju izborenu slobodu i pravo napustiti katoli鑛u Hrvatsku ako im ona nije po ukusu.

Hvaljen Isus i Marija!

__________________

http://www.dnevno.hr/vjera/iz-zivota-crkve/nevjernici-u-potpunom-soku-ministar-zapoceo-presicu-s-rijecima-hvaljen-isus-marija-914718
Evidentirano

Jedna ruka drugu pere
 Str: [1]
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CRO-eu.com | Powered by SMF 1.1.21. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!