CRO-eu.com
Veljača 26, 2021, 22:01:27 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
 
  DNEVNO 45LINES HRT PORTAL GALERIJA SLIKA   Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Parlamentarni izbori 2015  (Posjeta: 3968 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Marica
Administrator
*
Postova: 7768« : Listopad 17, 2015, 17:24:36 »


Prijava u registar promatrača


Poštovani,

pridružite nam se! Prijavite se za promatrača na predstojećim izborima i spriječite izborni inženjering i glasovanje 250 tisuća "birača duhova". Zahvaljujući promatračima U ime obitelji tijekom referendumskog izjašnjavanja o braku i predsjedničkim izborima, unatoč velike nesigurnosti zbog neutvrđenog broja birača, osigurali smo njihovo regularno provođenje u demokratskom ozračju.

Podaci o izlaznosti i rezultatima koju su nam volonteri promatrači dostavljali potvrdili su rezultate objavljene od strane Državnog izbornog povjerenstva s vrlo velikom točnošću.

Prijave u registar promatrača primamo putem online obrasca, najkasnije do srijede 28.10.2015.

Obrazac za prijavu dostupan je na adresi: http://uimeobitelji.net/za-promatrace/

Molimo vas proslijedite ovaj e-mail svojim prijateljima i poznanicima za koje smatrate da bi bili voljni uključiti se i pridonijeti demokratizaciji našeg društva.

Nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu i biti promatrač "U ime obitelji" na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor 8. studenog 2015.

Srdačan pozdrav,

Dominik Knezović
Voditelj nacionalne koordinacije promatrača U ime obitelji
Udruga U ime obitelji, Zvonimirova 17, 10000 Zagreb.
Evidentirano

Jedna ruka drugu pere
Marica
Administrator
*
Postova: 7768« Odgovor #1 : Listopad 18, 2015, 16:36:35 »


Probudi se hrvatski narode - ne daj da te izdajnici vode

Probudi se hrvatski narode
ne daj da te izdajnici vode.
Probudi se hrvatski narode,
uskoro ćeš ostati bez vode
i bez zemlje, a i bez slobode
u dužničko ropstvo tebe vode.

Dosadašnje vlasti ,,naše,,
ni Boga se čak ne plaše
izdaše nas, a i opljačkaše.
Izdajničkato je klika
pljačkaju nas gore od četnika.

Izdali su branitelje naše
izdali su sve heroje naše
izdali nas poput Jude
četnicima da nam sude.

Sve svetinje tvoje su izdali
Hrvatsku su zemlju opljačkali.
Sve vridnosti uništiše tvoje
sram ih bilo Boga se ne boje,
opljačkane u ropstvo nas vode
ka da nismo dostojni slobode.
 
Opljačkani hrvatski narode
kreni putem ponosa i slave
idi naprid uzdignute glave.
Misli glavom, ne biraj pljačkaše
već ti biraj branitelje naše
koji više ne mogu gledati
svog naroda kako teško pati.
 
Dokazali oni su u boju
kolko vole Domovinu svoju.
Pljačkati te oni neće dati
nit plačkati, a niti prodati
kao što te nisu dali klati.
 
Biraj časne branitelje svoje
da ti vrate dostojanstvo tvoje
da osude sve dušmane tvoje
da ti vrate opljačkano tvoje.

Biraj svoje najbolje sinove
što ustaše u obranu tvoju
da ponovo oni tebe vode
putem mira i slobode,
putem časti, ponosa i slave,
da moš živit uzdignute glave.

Na izbore buduće izađi
pa konačno pravog puta nađi
ne prodaji ti svoje slobode
ne daj da te izdajnici vode.

Biraj one koji se ne boje
za Hrvatsku datživote svoje,
koji nisu zemlju opljačkali
već slobodu koji su joj dali.
Sad tribamo hrvatsko jedinstvo
da uzalud borili se nismo.

Za slobodu i za Dom
cilom rodu hrvatskom
vrati nadu, čast i slavu
i ponosno digni glavu.

Došao je zadnji čas
za hrvatskog roda spas,
odluči se mili rode,
biraj časne branitelje svoje
da ponovo tebe vode
putem mira do slobode.

Biraj časne hrvatske sinove
što Hrvatsku u svom srcu nose
za nju žive, njome se ponose
dušmanima našim što prkose.

S njima skupa kreni do slobode
viruj njima, znaju da te vode.
Dokazali oni su u boju
kolko vole Domovinu svoju.

Došao je zadnji čas,
za hrvatske Istre spas,
pomozimo svome rodu
da i oni dobiju slobodu.
Dok god bande Istru vode
za Hrvate tu nema slobode.

Zato bando sada znaj
hrvatski je Istra kraj,
ne četnički, niti boljševički,
a sigurno niti fašistički.

Kada dođu sad novi izbori
probudi se hrvatski narode
ne daj da nas razbojnici vode
većti biraj prave rodoljube,
što Hrvatsku iznad svega ljube.
Biraj one koji se ne boje
za Hrvatsku dat živote svoje.

Za Hrvate i za Dom,
za slobodu rodu svom,
za Hrvate u slobodi,
nek nas Božja ljubav vodi.

Oj Hrvatska zemljo mila
kršćanska si uvik bila
al sotonska sila sada
hoće tobom da zavlada.

Milenko Badžim

Evidentirano

Jedna ruka drugu pere
Marica
Administrator
*
Postova: 7768« Odgovor #2 : Listopad 24, 2015, 21:36:23 »


Milanovićevo personificiranje izbornog procesa

Autor: Rudi Tomić

Nije nitko očekivao da će predizborna kampanja u Republici Hrvatskoj biti civilizirana, demokratski i politički korektna, i na moralnoj visini dosljedno kršćanskoj uljudbi koja dolikuje europskim vrijednostima. Ali, isto tako, nije nitko mogao ni zamisliti da će na površinu isplivati toliko osobne mržnje, zavisti i prostatluka u ponašanju; balkanština u optužbama, te konačno banaliziranje nacionalnog ponosa, što je mnogo sramotnije i od same prostitucije (kurvaluka).

Zoran Milanović uveo je u politiku najzrazitiji oblik primitivizma, pozivajući i prozivajući oporbu, kao i Predsjednicu Republike Hrvatske, te omaložavajući neistomišljenike. Milanović je, naime, do ludila zaljubljen u sebe pa ne priznaje nikog ni na nebu ni na zemlji, čak je uvjerio sebe da je  najomiljenija osoba  na svijetu, što znači da je nadmašio pjevačicu Shakiru i nogometaša Rolanda.

Po uzoru na Milanovića isto se tako ponašaju i njegovi ministri, ne samo oni iz srpskočetničkog korpusa, nego i ostali, zaključno s time može se ustvrditi, da je bivša Vlada u RH bila ne samo veleizdajnička i kriminalna, nego i primitivna - prostačka.

Vrdoljak - kočijaš iz čaršije

Ivan  Vrdoljak, ministar gospodarstva Republike Hrvatske, predsjednik Hrvatske narodne stranke, politički sin Stjepana Mesića i politički ljubavnik Vesne Pusić, nakon predizbornog zbora u Vrlici, na upit: ''Zašto koristi državno auto u stranačke svrhe?'', osorno je odgovorio,  kao kočijaš iz  čaršije: ''idite svi u pi**ku...''. Ali, ni to nije bilo dosta,  te im po srpski - odbrusi: ''nabijem vas na ku*ac''!

Dakle, ministar Vrdoljak je bio eksplicitno odlučan i spremio rodoljube u (p....) a za koje tamo nema mjesta, njih nabi na (k....)! Vrdoljakovu licimjernu ispriku ne bi prihvatili ni u Šumadiji, jer takvo ponašanje oblikuje njegovu personalnost !

Nije čudo što je gospodarstvu u Hrvatskoj tako ''uspješno'', zahvaljujući  Milanoviću koji je namjestio Ivana Vrdoljaka, najsposobnijeg čovjeka u Vladi, da upravlja gospodarstvo - najvažnijim resorom u državi. Ivan Vrdoljak je, sudeći po ponašanju, ''vasptan'' na istom učilištu gdje je i Vojislav Šešelj diplomirao.

No, na žalost, nije samo Vrdoljak, koji je po ponašanju, sposobnosti i domoljublju bio perjanica u Milanovićevoj vladi, nego su isti od reda, samo što su neki lošiji od drugih koji nevaljaju.

Personifikacija umjesto stranačkih programa

U predizbornoj kampanji za zastupnike u Hrvatskom (državnom) saboru personifikacija je važnija platforma nego su stranački programi. Milanović je izvrnuo svaku moguću diskusiju o stranačkim programima kako bi mogao izvijeđati sve skupa i pojedinačno svakog čelnika stranaka. U tom smislu Milanović se ne može do sita zadovoljiti s Karamarkom, koji se nalazi na čelu Domoljubne koalicije.

Himbeni Milanović se poistovjećuje sa prvim predsjednikom RH dr. Franjom Tuđmanom, kao da su njih dvojica 'blizanci'' u domoljublju, samo kako bi Karamarka ponizio i otuđio od Tuđmana. Dok ''cijeni'' predsjednika Tuđmana u isto vrijeme: ''Ne vidi više smisao te funkcije''. No, dok su Mesić i Josipović bili prdsjednici države nije mu padalo na pamet ukinuti predsjednićki položaj. Iskreno govoreći, Milanovića najviše smeta predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ne samo što je lijepe pojave (ljepša od njega!), nego što je veoma ugledna u svijetu (uglednija od njega!), i kao utopljenik hvata se za slamku vlasti, a sve ostalo je irelevantno.

Poruka hrvatskih biskupa biračima u Hrvatskoj i svijetu

Prava stvar u pravo vrijeme - bila je Poruka hrvatskih biskupa za parlamentarne izbore, koju su uputili 19. listopada 2015. Poruka je točno i jasno sročena u sedam ''zapovijedi'', koje trebaju hrvatski narod uzet k srcu i odlučiti se kome će dati svoj glas, jer od toga (njegovog ili njezinog) glasa ovisit će budućnost Hrvatske. Hrvatski su biskupi osjetili bilo svog narodam, kao što je osjetio i blaženi Stepinac.

Biskupsku poruku, kao poslanicu tereba pročitati s Oltara u svakoj hrvatskoj Crkvi u domovini, Bosni i Hercegovini i dijaspori


''Na kraju pozivamo sve stranačke i nezavisne kandidate da u predizbornoj kampanji očuvaju osobno dostojanstvo i čast u svojim nastupima. Neka izbjegavaju neprimjerno postupanje prema političkim suparnicima te na najbolji način očituju svoju prikladnost za obnašanje odgovorne službe zastupnika u Hrvatskom saboru.'', stoji u Biskupskoj poruci.

Ako bacimo pogled na sedmi saziv Hrvatskog sabora, vidjet ćemo da je bilo oko tridesetak zastupnika za koje nikad nitko nije ni čuo, a  glasali ste za njih!  U maxportalu.hr (09. 30. 2015.) objavljena su njihova imena. Hoćete li opet njima dati svoj glas?

Suđenje stoljeća - Etička osuda Tita i Milanovića

Hrvatsko nacionalno etičko sudište pozvalo je hrvatsku i svjetsku javnost za  IV. sjednicu, koja će se održati u subotu, 31. 10. 2015. u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Na sijednici će službeno biti objavljena Etnička osuda Josipu Brozu Tita za djela genocida i drugih zločina počinjenih nad Hrtvatskim narodam, kao i njegovih ideoloških sljedbenika predvođeni Zoranom Milanovićem.

Osuda Tita je od povijesnog značenja, jer on je 10. po redu na listi najvećih krvnika u povijesti, a da tragedija bude još veća, njegovo se ime nalazi na gradskim trgovima i ulicama, kao i portreti u državnim uredima. Nakon presude HNES-a treba u Hrvatskoj očistiti sva vidljiva obilježja na Tita. Oni koji ga vole neka ga u svojim srcima nose!

Suđenje i osuda Tita nije mogla doći u bolje vrijeme nego upravo sada kada se vodi predizborna kampanja za zastupnička mjesta u Hrvatskom (državnom) saboru. HNES iako nema ovlasti Vlade, Sabora i Ustavnog suda, ima ovlasti naroda, ovlasti nacionalne odgovornosti čije će odluke biti punopravne, kao i one u Haagu, kad se ukloni Titove ideološke sljedbenike i srpskočetničke zločince  iz Hrvatskog (državnog) sabora i Hvatske vlade.

Zaključan misao

Kako će biti moguće surađivati s osobama, ako budu izabrane za zastupnike, nakon ovako teških osobnih uvreda?  Upravo su u Kanadi završeni parlamentarni izbori, čija je predizborna kampanja trajala  78 dana (46 dana više nego u Hrvatskoj) u kampanji nije bilo osobnih napadanja niti vrijeđanja, nego su analizirani stranački programi, suprostavljane su činjenice i ($) brojke, te je Liberalna stranka pobjedila, jer je unosila više pozitivizma i nagrađena je zastipničkom većinom u Kanadskom parlamentu. Nakon izbora svi kandidati mogu jedan drugeome pogledati u oči i otići na kavu.

Konzervativna stranka, koja je bila na vlasti tri uzastopna mandata, nije u tijeku predizborne kampanje upošljavala rodbinske, prijateljske i stranačke osobe u državne poslove, već su poslovi obavljani s osobljem koje je bilo već na određenim dužnostima.

Dočim, u Hrvatskoj stvari su se razvijale u sasvim suprotnom pravcu. Naime, svi ministri u Vladi i umenadžeri u državnim uredima, otvorili su radna mjesta, svatko za svoga najbližnjega, te ih ugovorom osigurali dugotrajne poslove. Neki se čak sprdaju Karamarku, koji je najavio smjenu Olivera Frlića, itendanta HNK u Rijeci, kad HDZ dođe na vlast. Frlić je žurno dogovorio s velikim plakatom na pročelju kazališra: ''Karamarko, dođite na Sex!'' Srpski riječima - dođi da te je*em!  Milanović je dao podršku Frliću, a oglasili su se također i mnogi ''uglednici'' političari/ke u režimskom tisku i Radmanovoj (h)RT, jer je (ne)kultura u demokraciji garantirana!

Nova Vlada, odnosno Domoljbna koalicija, trebat će provesti ne samo političku lustraciju - rasvjetljivanje, provjeru i uklanjanje iz javnog političkog života  onih osoba koje su bile aktivne u službi Titovog zločinačkog režima, nego i rasvjetljivanje sposobnih od podobnih službenika u državnim ustanovma, na sveučilištima, društvenim i kulturnim institucija. Trebat će također objaviti registar zločinaca koji su u Domovinskom (osloboditeljskom) ratu bili na strani srpskečetničke agresije, registar i oni koji su dezertirali iz Hrvatske prije i za vrijme rata, a nakon svršetka rata vratili se u oslobođenu RH, dobili vlast i opljačkali državu, i danas se rugaju stopostotnim ratnim invalidima koji u šatoru u Savskoj 66, čekaju i drugu zimu. Tko ne bude obuzdavao svoju srdžbu, taj će željeti da se nije dogodilo ono na što ga je svjtovala bol i žestina, latinska je poslovica.

Evidentirano

Jedna ruka drugu pere
Marica
Administrator
*
Postova: 7768« Odgovor #3 : Studeni 01, 2015, 13:57:31 »Razlika između "konzervativnih" desničara i "progresivnih" ljevičara je, da desničari svoju zemlju vole,
a titovi ljevičari još ne znaju što je domovina.

Evidentirano

Jedna ruka drugu pere
Marica
Administrator
*
Postova: 7768« Odgovor #4 : Studeni 07, 2015, 19:31:18 »


Kakvu Hrvatsku hoćemo: konzervativnu ili modernu (progresivnu)?

Pod konzervatizam, tako ga opisuje Wikipedia, podrazumjevamo:

-   Ljubav prema vlastitoj zemlji važan je element svake vrste konzervativizma. Domoljublje je istodobno prirodan i zdrav nagon. Osjećaj privrženosti i ljubavi koje imamo prema svojoj obitelji treba proširiti na naciju i zemlju. Zato plaćamo poreze i spremni smo uzeti oružje da je branimo. Konzervativci vezuju vrijednost patriotizma s kulturom. Naš jezik, simboli, iskustva, sve to dijelimo s našim sudržavljanima, a državljanima drugih zemalja. Kultura se prenosi s generacije na generaciju i povezuje se u nacionalnom pamćenju. Za konzervativce je čovječanstvo skup nacija od kojih svaka teži održati poseban karakter i jedinstvenost, stvarajući prirodnu branu sumnjičavosti prema namjerama i ponašanju drugih nacija. Konzervativci nacionalnu državu ne smatraju samo političko-teritorijalnom jedinicom, nego moralnim poretkom.

-   Svi dragocjeni osjećaji - za ljude, za vejeru, za rodnu grudu, za državu - su konzervativni.
-   Sve poštene, pravedne, moralne i časne osobe naći ćemo samo među ljudima koji imaju čvrsta konzervativna uvjerenja jer konzervativci znaju, da danas nije dovoljno htjeti svijet promjeniti nego ga prije svega treba sačuvati od "modernog razvoja" poput:

  1.   modernog ratovanja (nuklearnog naoružanja)
  2.   seobe tj. premještanje naroda i gospodarstva
  3.   uništavanja društvenih korijena
  4.   fuzije svih religija; stare religije moraju nestati
  5.   izmjene Biblije kroz reviziju ključnih riječi
  6.   medicinskih zahvata zapromjene spola
  7.   subvencioniranje pobačaja za smanjenje populacije
  8.   promocije homoseksualnosti
  9.   tehnologije za reprodukciju bez seksa
10.   uništavanja obitelji
11.   ograničavanje pristupačne zdravstvene zaštite
12.   ubrzavanje obrazovanje u pubertetu kako bi se dobila od stresa depresivna gneracija
  -   obrazovanje kao alat za znanstvenu zabludu
  -   kontrola pristupa informacijama
  -   određene povijesne knjige su izbačene iz knjižnica

13.   zakonskih izmjena koje potiču društveni i moralni kaos;
14.   promicanja korištenja droga u cilju da u gradovima vlada otuđivanje (izolacionìzam)
15.   ograničenja slobode kretanja
16.   potrebe za više (iztražnih) zatvora
17.   korištenja bolnica kao zatvor
18.   kriminaliteta kao mehanizam za upravljanje društvom
19.   seksa i nasilja kao zabava u javnosti (Kino, TV)
20.   falsificiranja znanstvenih spoznaja
21.   provođenja terorizma
22.   kontroliranja naroda kroz kompleks kolektivne krivnje

  -   Zašto nam nameću kompleks krivice?
  -   Zašto je Ustaški pokret sinonim za zlo, a titoizam nije?

Ljevičari su uništili sve najdragocijenije u našem društvu.

Hrvatski ljevičarski sustav se sastoji od utaje poreza, korupcije i uništenju morala u društvu te ga se ne može nazivati naprednim-modernim. Jedino što je njihova politika postigla je nezaposlenost i siromaštvo. Ustvari, hrvatske ljevičare ne možemo nazivati progresivnim jer oni ništa drugo ne čine nego obnavljaju titoizam.

Ljevičari (socijalisti=komunisti) rado koriste ovu opasnu riječ "progres" s kojom bez oklijevanja uništavaju hrvatsku srž. To je isto kao da se Rubensove slike stave u apstraktan okvir. Stari majstori nisu moderni, njihova djela su veličanstvena i bez zlatnih okvira. Veliki političari nisu moderni, oni se ne prilagođavaju negativnom razvoju i negativnim društvenim trendovima.

Po mojem mišljenju Hrvatska ne treba "medijskog premijera" koji govori najmanje tri strana jezika nego premijera koji razumije i govori jezik naroda.

Na Vama je da odlučite kuda Hrvatska od sutra ide: lijevo ili desno!

Mojem hrvatskom narodu kojem pripadam, kojeg volim i obožavam s velikim ponosom, želim sve sreću ovog svijeta i od sutra bolju budućnost.
Evidentirano

Jedna ruka drugu pere
Marica
Administrator
*
Postova: 7768« Odgovor #5 : Studeni 07, 2015, 20:15:40 »


 

Zoranov bećarac

Oj Zorane bliži ti se zora
Prijestolje se ostaviti mora.

Pakuj tralje, pali limuzine
Ti i Vesna hajte preko Drine...

Neka s tobom bježi tvoja klapa,
Stjerašte nas do prosjačkog štapa.

Ne daj Bože drugoga Zorana
Ni crvenih jugopartizana.

Oj Pusićka odvratna i gruba,
Mrziteljko naših domoljuba.

Kad ti smeta crven bijeli plavi
Pa što radiš u našoj državi?

Druže Tito ljubičice bijela
Eto tebi tvoja banda cijela.

Šta se ono po Zagrebu praši?
Pobjegoše jugocrvenjaši.

Marš banditi s hrvatskog temelja
Na rastanku to j' nam zadnja želja.

(izpievali vam to Hrvati, M.D.)

Evidentirano

Jedna ruka drugu pere
 Str: [1]
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CRO-eu.com | Powered by SMF 1.1.21. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!