CRO-eu.com
Prosinac 05, 2022, 08:08:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
 
  DNEVNO 45LINES HRT PORTAL GALERIJA SLIKA   Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Pravila za korisnike  (Posjeta: 15305 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Drazenovic
Administrator
*
Postova: 1


« : Siječanj 07, 2008, 15:05:52 »


Pravila za korisnike

Navedena pravila služe da bi ovaj forum održao svoju profesinalnost, kvalitetu  i ugodnu, prijateljsku bazu za posjetitelje.

Filozofija:

Pravila pokazuju opće obrazovanje, koje je na ovom forumu uvijet. Iz tog razloga se ne može o pojedinim točkama diskutirati već se očekuje da se kao takve prihvate.

Preduvijet i razumljivo samo po sebi je; uljudno izražavanje!

Nicknames: Imena članova ne smiju biti provokativna, vulgarna i protiv  dobrog običaja. Zabranjena su upotrebljavanja kompletnih velikih slova. Preporučuje se i poželjno je upotrebljavanje istinitog imena, koji ne samo da profesionalno i osobno već i vjerodostojno dijeluje. Uzmite u obzir, da će se imena samovoljno od administratora mijenjati ili brisati. Ja si zadržavam pravo odbijanja, brisanja i mjenjana nicknamens.

Ponašanje: Poštivajte uvijek ovaj forum, članove i administratora. Ja sam ovu stranicu u dobroj namjeri otvorila i očekujem da je samo dobro namjerno koristite. Imajte u vidu da ovaj forum nije mjesto za privatne sukobe,  prepiranja ili (verbalne) osvete. Postupajte uvijek onako, kako želite da se prema vama postupa. Osobni napadi i uvrijede neće biti tolerisani.

Pisanje priloga: Molim vas da se najprije, putem pretraživača, uvijerite da o temi kojoj želite pisati nije već pisano.Razmislite o nazivu Vašeg priloga. Naslov mora biti u skladu s Vašim prilogom; kratak i jasan da bi se što lakše mogao putem pretraživača naći.

Pohvalama ili kritikama u pojedinim temama nije mjesto. Držite se strogo naslova teme pod koji ste se odlučili pisati Vaš prilog. Provjerite i pregledajte Vaš tekst prije nego što ga pošaljete. Samo kroz osobnu kontrolu i provjerom prije slanja neće doći do nesuglasica. Razmislite dobro kada upotrebljavate formatiranje i masna slova.

Bez dozvole administratora nije dozvoljeno reklamiranje produkta ili linka.

Novi članovi: Članovi ispod 10 priloga smatram "inaktivnim". Zadržavam si pravo takvim članovima ograničavanje pisanja. Članovi koji duže od 30 dana nisu aktivni biti će brisani.

Signatura profila: Nije dozvoljeno reklamiranje bilo koga ili čega. Nisu dozvoljeni vulgarni tekstovi ili rasističke izjave. U ekstremnim slučajevima doći će do brisanja korisnika.

Fotografija kao Avator: Poželjna je Vaša osobna fotografija s kojom je komunikacija mnogo vjerodostojnija. Fotografije koje nisu u smislu administratora biti će brisane.

Registrirati se mogu samo osobe starije od  25. godina, koje nose svu odgovornost za svoje priloge na ovom forumu. Administrator si dozvoljava da pojedine privatne uvrijede prati sudskim postupkom.

Kvaliteta: Nikakva vrijeđanja, nego samo uljudno, čisto i prije svega pristojno izražavanje je osnova za Vaše korištenje. Pazite na gramatiku, interpunkciju (pravopisne znakove). Molim Vas da pišete na književno hrvatskom. Prilozi u dijalektu, ako nisu citati, biti će brisani.

Od korisnika se očekuje da druge korisnike tretiraju s poštovanjem, bez vrijeđanja, psovanja i omalovažavanja. Prilozi kojima je isključiva svrha vrijeđanje nekoga i oni u kojima se koriste psovke bit će izbrisani.

Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi.

Pravo: Samo općenita i abstraktna pravna pitanja smiju se diskutirati. Konkretna pitanja o pojedinim osobama, imanju ili događaju nisu već iz zakonskih razloga dozvoljena.

Sadržaj priloga: Sadržaji koji nisu u skladu s ovim forumom i ciljem administratora kao i „illegalni“ linkovi biti će, bez kmentara, brisani. Masivni apeli, pozivi su strogo zabranjeni. Članovi koji smetaju harmoniji ovog foruma biti će blokirani, briasni.

Dosađivanje i uznemiravanje putom e-maila ili privatnom porukom: Svaka poruka koja nije u skladu tema ovog foruma i služi za privatno prepucavanje biti će brisana a korisnik blokiran ili brisan.

Jedan Account (Username) po korisniku: Zabranjene su prijave jednog te istog korisnika s više nicknamens. Provjerom kontrolnogcentra i usporedbom IP adresa doći će do brisanja accounta.

Imajte na umu da je ova moja  web stranica isključivo privatna. To znači da ne prati ničije osobne interese osim mojih  koji su u interesu Hrvatske i hrvatskog naroda.

Hvala na kooperaciji

Marica Draženović
Evidentirano
Marica
Administrator
*
Postova: 7768« Odgovor #1 : Siječanj 24, 2013, 07:49:23 »


Brisanje korisničkog računa


Pozdrav svima,
kao što znate ovo je vrlo kvalitetan forum što je samo moguće uz veliki trud mojih prijatelja i članova. No, mnogi su prijavljeni, a nisu nikada ili duže vremena posjetili ovu stranicu. Kod nekih nije e-mail adresa ispravna, tako da sam odustala svakog člana osobno da obavjestim i zato želim ovim putem najaviti moju odluku.

Svi koji više od 1 godine nisu bili 'online' izbrisani su.

S tim postupkom ja nema ništa protiv bilo koga, nego si želim olakšati pregled tko je još aktivan, a tko nije.

Smatram da je to velika šteta, jer ipak su od brisanja pogođena 544 člana. Možda su pojedini samo zaboravili svoje korisničko ime ili lozinku ili im je neugodno jer duže vremena nisu bili 'online' ali tko želi, na bilo koji način, da sudjeluje na ovom forumu može se u svako doba prijaviti, inače svi koji su "neaktivni" brisati će se i u budućnosti.

Svima posjetiteljima, i bez registracije, želim da ovdje nađu što traže.

Ujedno koristim priliku da se zahvalim onim članovima koji su, većinom u pozadini, ovaj forum obogatili rijetkim i informativnim člancima i fotografijama.

Srdačan pozdrav

Marica
Evidentirano

Jedna ruka drugu pere
 Str: [1]
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CRO-eu.com | Powered by SMF 1.1.21. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!