CRO-eu.com

Lička prezimena => Rođeni i doseljeni Ličani => Autor teme: Marica - Studeni 06, 2014, 12:54:21Naslov: Dr. sc. Ivan Biondić
Autor: Marica - Studeni 06, 2014, 12:54:21

(http://cro-eu.com/galerija-fotografija/albums/userpics/10001/Ivan%20Biondic.jpg) (http://cro-eu.com/galerija-fotografija/albums/userpics/10001/Ivan%20Biondic.jpg)
Dr. sc. Ivan Biondić

Dr. sc. Ivan Biondić rodio se u Stajnici (opć. Brinje) u Lici 1943. godine. Osnovnu školu polazio je i završio u Brinju a srednju (VII. gimnazija) u Zagrebu. Skupinu predmeta povijest i hrvatskosrpski jezik diplomirao je na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu a na Fakultetu za defektologiju Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je na odsjeku socijalna patologija i mentalna retardacija. Doktorat društveno-humanističkih znanosti iz područja sociologije obranio je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Objavio je, kao autor i suautor, znanstvene radove i knjige iz područja (specijalne) pedagogije, sociologije profesije te pedagoške i opće historiografije.

Foto: http://www.lika-online.com/brusanski-ustanak/
Teks: http://hr.wikipedia.org/wiki/Ivan_Biondi%C4%87

Zmaj od Tanaisa Ivan Biondić izbačen sa sjednice HAZU-a

Biondić je pokazivao i mali poster na kojem je pokušao dokazati da je HAZU podčinjen Srpskoj akademiji znanosti i umjetnosti te je zatražio i pomoć novinara Denisa Kuljiša

http://www.vecernji.hr/knjige/zmaj-od-tanaisa-ivan-biondic-izbacen-sa-sjednice-hazu-a-282085

________

Eto dragi Večernjaku, ako nisi već znao, sada znaš: Ličani su impulzivan narod i upravo zbog toga najneplašljivi Hrvati, jedini koji se dušom i tijelom bore za pravdu i istinu.
To si u ovom tvojem površnom tekstu trebao naglasiti. Ali ti sigurno nisi Ličan, pa si bojažljiv.

:haha


CRO-eu.com | Powered by SMF 1.1.21. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.